Gräsklippare

Eldrivna gräsklippare är mycket bättre än sitt rykte. Flera av de eldrivna gräsklipparna i Råd & Röns test klipper långt, tjockt och till och med blött gräs med gott resultat. Dessutom är de både lättare och billigare än de bensindrivna gräsklipparna.

Vi har testat 15 eldrivna gräsklippare och 9 bensindrivna gräsklippare. I testet har vi bl.a. använt gräsklipparna på en standardgräsmatta med 40 mm gräs, klippt blött, tjockt och långt gräs. Dessutom har vi bedömt hur svårt det är att ändra klipphöjd, rengöra och klippa runt hinder med gräsklipparen.

När du köper det här testet får du även tillgång till våra tester av robotgräsklippare och grästrimrar. Du får även tillgång till  2013 års test av gräsklippare med 6 handdrivna, 14 eldrivna och 10 bensindrivna gräsklippare. Många av dessa modeller säljs fortfarande.

Köp detta test för 45 kr

Ring till 0900-88 80 145 och ange koden 75164
Du loggas in automatiskt.

Allt detta ingår

Test - Ur arkivet: Gräsklippare 2013

En fin och välansad gräsmatta kräver en bra gräsklippare. Den får gärna vara enkel att handskas med också. Och billig såklart.

Test - Robotgräsklippare

En äkta robot

Billigaste modellen får toppbetyg i Råd & Röns test av robotgräsklippare.

Test - Grästrimrar

Trimma gräset

De flesta grästrimrar i vårt test klarar vanligt gräs bra. Men värre är det med högt gräs och kraftigare vegetation.

Test - Gräsfrö

Grönaste mattan

Nu har våra testgräsmattor vuxit i två år. Det visar sig att ett par av de gräsfröblandningar som var bäst i fjol inte ligger i topp i år.