Mat, hälsa & skönhet

 
 
Test - Kaffekapslar
2014-02-26

Kaffekapslar

Vill du dricka en espresso i farten, eller bara njuta en liten kopp i lugn och ro utan att brygga en stor kanna? Råd & Rön har testat 19 olika sorters kaffekapslar.

 
 
 
Test - Eltandborstar
2014-01-22

Full fräs med eltandborsten

Eltandborstarna i Råd & Röns test kostar mellan 200 och 2 000 kronor. Tandborsten i topp är en av de lite dyrare varianterna, men även den billigaste borsten räcker långt.

 
 
 
Test - Rakapparater för män
2013-11-21

Jämnt (utan) skägg

Tre rakapparater får precis samma höga betyg och ingen modell i testet rakar direkt dåligt. Men batteritiderna skiljer rejält och vattentätheten fallerar totalt hos vissa apparater.

 
 
 
Test - Bakteriestinn kyckling
2013-10-23

Bakteriestinn kyckling

En stor del av den färska kyckling som Råd & Rön testat innehöll både magsjuke- och antibiotikaresistenta bakterier. Värst var den danska kycklingen, men ingen svensk kyckling var helt fri från bakterier.
 
 
 
Test - Strumpbyxor
2013-09-23

Billigast noppar mest

Bästa hållbarheten har de billigaste strumpbyxorna i vårt test, men de noppar sig ändå mest. Vill du ha ett par som håller sig snygga längre måste du gå upp i pris.

 

Våra guider

 • Hyr bil utan överraskningar

  Snart är det semestertider och många kommer att hyra bil. Men uthyrningsvillkoren är inte alltid helt enkla. Råd & Rön tipsar om vad du ska tänka på.
 • Ta tvisten till tinget

  Har du råkat i tvist med ett företag om en vara eller en tjänst kan du söka hjälp på olika sätt. I sista hand kan du ansöka om att tingsrätten ska pröva tvisten. Vi berättar hur det går till.
 • Så undviker du onödiga försäkringar

  Det är lätt att gå vilse bland försäkringsvillkoren och därmed teckna både en och två försäkringar för mycket. Råd & Rön hjälper dig att inte fastna i de värsta snåren.
 • Övervinn mörket

  Vintertrötthet drabbar hälften av alla svenskar, och enligt forskarna är det ett växande problem. Vi tipsar om hur du gör för att inte drabbas.
1 av 3
 

Sjukt hundgodis

grisöra

Vi hittade salmonella och resistenta bakterier i flera grisöron.

 

Varning för fulsälj

fulsälj

Allt fler luras att köpa dyra abonnemang när de tror att de bara köper en telefon eller surfplatta.

 

Nya Råd & Rön i din surfplatta och dator

omslag nr 3 - 2014