Bil, fritid & familj

 
 
 
Test - Löparstrumpor
2013-08-15

Ordentligt på fötterna

Lyxig och genomtänkt strumpa eller en bylsig och varm socka som korvar sig… Råd & Rön hjälper dig att hitta rätt strumpa till löppasset.

 
 
 
Test - Barnvagnar
2013-04-23

Barnvagnar

De flesta syskonvagnar är visserligen stora och skrymmande, men fungerar utmärkt att skjutsa omkring två små barn i. En av vagnarna i vårt test kan dock ge upphov till både klämskador och allvarliga fallolyckor. .

Se också våra tester av paraplyvagnar, sittvagnar och joggingvagnar.
 
 
 
Test - Skidhjälmar
2012-11-19

Vinterspecial!

Vi har testat 11 skidhjälmar och vet vilka som både skyddar och är sköna. Dessutom ingår våra tester av slalomskidor, ryggskydd och längdskidor.

 
 
 
Test - Löparjackor
2012-09-20

Bästa löparjackan är smart och enkel

De dyrare jackorna är klara vinnare i Råd & Röns test av löparjackor. Även om de billigare modellerna är lika slittåliga vann de dyrare på smartare design och bättre material.

 
 
 
Test - Regnkläder för barn
2012-08-21

Torra kläder i våta väder

Det räcker inte med att materialet i galonställen kan stå emot regn och rusk – även sömmarna måste hålla tätt. Vissa av regnställen i Råd & Röns test släpper igenom fukt efter bara några minuter.

 

Våra guider

 • Hyr bil utan överraskningar

  Snart är det semestertider och många kommer att hyra bil. Men uthyrningsvillkoren är inte alltid helt enkla. Råd & Rön tipsar om vad du ska tänka på.
 • Ta tvisten till tinget

  Har du råkat i tvist med ett företag om en vara eller en tjänst kan du söka hjälp på olika sätt. I sista hand kan du ansöka om att tingsrätten ska pröva tvisten. Vi berättar hur det går till.
 • Så undviker du onödiga försäkringar

  Det är lätt att gå vilse bland försäkringsvillkoren och därmed teckna både en och två försäkringar för mycket. Råd & Rön hjälper dig att inte fastna i de värsta snåren.
 • Övervinn mörket

  Vintertrötthet drabbar hälften av alla svenskar, och enligt forskarna är det ett växande problem. Vi tipsar om hur du gör för att inte drabbas.
1 av 3
 

Sjukt hundgodis

grisöra

Vi hittade salmonella och resistenta bakterier i flera grisöron.

 

Varning för fulsälj

fulsälj

Allt fler luras att köpa dyra abonnemang när de tror att de bara köper en telefon eller surfplatta.

 

Nya Råd & Rön i din surfplatta och dator

omslag nr 3 - 2014