Hoppa till innehållet

Råd&Rön använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Välkommen till nya radron.se

Nu kliver Råd & Rön in i en ny digital kostym som vi hoppas och tror att du kommer att uppskatta. Här hittar du, precis som tidigare, alla våra tester granskningar och guidande artiklar när du vill och behöver dem.

radochron_prenannons.png

Arbetet med den nya sajten radron.se har varit intensivt under de senaste månaderna och vi är nu både glada och stolta över att kunna släppa in er alla i det nya. Med vår nya design har vi velat göra det både enklare och trevligare att ta del av vårt material. 

Stora delar av vår webbplats är låst och det är därför viktigt att ni som prenumererar loggar in för att kunna ta del av allt.

Vi passar nu också på att byta ut vårt föråldrade inloggningssystem vilket innebär att även du som redan prenumererar behöver registrera dig på nytt för att systemet ska kunna koppla ihop dig och din prenumeration.

Mer information och hjälp för den som behöver det finns här.

I arbetet med den nya webbplatsen har vi haft med oss alla de reaktioner och synpunkter ni läsare löpande bidrar med. Fortsätt också gärna att mejla oss på radron@radron.se med idéer och tips om sådant ni tycker att vi ska skruva på ytterligare.

Och när vi nu lanserar nytt vill vi också be er alla om tålamod med att det kan finnas skavanker och barnsjukdomar så här i början. Låt oss gärna veta om ni hittar något som inte fungerar bra, så lovar vi att jobba hårt under kommande veckor och månader för att åtgärda eventuella problem.

Varmt välkomna till nya radron.se!