Hoppa till innehållet

Så loggar du in på Råd & Rön

radochron_prenannons.png

Mycket av innehållet på Råd & Röns webbplats är exklusivt för er som prenumererar. Du behöver därför logga in för att kunna läsa många av våra tester, artiklar och varningslistor.

I samband med att vi lanserade en ny webbplats i september 2020 bytte vi också system för alla inloggningar.

Det innebär att även ni tidigare prenumeranter behöver registrera er på nytt för att systemet ska kunna koppla ihop er och era prenumerationer.

Vi beklagar dessa extraklick, men detta behöver man bara göra en gång och fördelarna med det nya systemet är att ni själva nu enklare kan byta lösenord, förnya prenumerationen eller ändra adressuppgifter.

Om du redan har en prenumeration:

1) Börja med att klicka på "Jag vill registrera en ny användare" på vår inloggningssida.

2) Ange de efterfrågade uppgifterna.
Har vi inte din e-postadress eller ditt mobilnummer registrerade kommer du ombes att uppge ditt prenumerationsnummer (du hittar det på baksidan av tidningen eller i det bekräftelsemejl du fick när du beställde en digital prenumeration).

3) När din prenumeration är hittad får du välja ett eget lösenord som du sedan använder för att logga in.

4) Nu kan du logga in. Ange e-post eller mobilnummer och ditt lösenord och klicka på logga in-knappen. Har du glömt ditt lösenord kan du få en återställningslänk genom att klicka på ”Glömt lösenord”.

Om du saknar prenumeration:

Här hittar du information om våra erbjudanden

 

Som prenumerant kan du också läsa Råd & Röns tryckta upplaga som e-tidning. Som inloggad hittar du det senaste och alla tidigare nummer här. 

 

Om du stöter på några problem med din inloggning, prenumeration eller något annat, tveka inte att kontakta vår kundtjänst på 08-799 62 23 (öppet mån-fre 08.00-18.00) alternativt oss på redaktionen på radron@radron.se.