Hoppa till innehållet

Om Råd & Rön

Råd & Rön - Annonsfri, orädd, pålitlig

Varmt välkommen till Råd & Rön! Vårt uppdrag är att hjälpa er läsare att kunna göra kloka val som sparar tid och pengar. Oavsett om det gäller vilka försäkringar du inte behöver, vilket kylskåp som lever upp till kraven eller i att se till att din nästa måltid inte innehåller onödiga bekämpningsmedel. Målet är att du ska slippa lägga lika mycket tid på att kartlägga och undersöka vad som passar just dig bäst ett ständigt växande utbud. Vi vill också bidra till en långsiktigt hållbar konsumtion, både för den egna plånboken samt för den planet vi ska lämna efter oss.

Våra tester utförs av professionella och ackrediterade laboratorier och vi köper alltid alla produkter själva i butik för att säkerställa att det vi testar är samma som ni konsumenter erbjuds. Råd & Röns verksamhet finansieras av er läsare. Vi är annonsfria både på nätet och i vår papperstidning för att tillverkare inte ska kunna påverka oss ekonomiskt.

Som prenumerant erbjuder vi dig mängder av tester varje år där du ser vilka produkter som är bra och motsvarar dina behov. Vi har tester om allt från dyra tvätt- och diskmaskiner till hundmat och billiga köksknivar. Du får också tillgång till alla våra guidande artiklar och våra varningslistor som hjälper dig att undvika företag som inte håller måttet.

Vi strävar också efter att ha en nära dialog med alla er engagerade och nyfikna läsare. Ni är oerhört viktiga i arbetet med att skapa ett bra innehåll. Fortsätt därför gärna att höra av er - via telefon, mejl eller brev - med frågor, tips eller idéer om hur Råd & Rön kan fortsätta att utvecklas.

Daniel Kjellberg, chefredaktör/vd Råd & Rön