Hoppa till innehållet

Mer innehåll för dig som prenumererar

Från och med i dag krävs prenumeration för att läsa artiklar på Råd & Röns sajt. Chefredaktör Daniel Kjellberg förklarar varför.

Publicerad

Daniel Kjellberg, chefredaktör 

Råd & Rön var tidigt ute med att ta betalt på sajten, men fram tills nu har det bara gällt våra tester.

Nu tar vi ytterligare ett steg. Det innebär att även våra guider och artiklar fortsättningsvis bara kommer att finnas fria för läsning för dig som prenumererar. 

I rask takt börjar nu allt fler titlar ta betalt av sina läsare på nätet. Råd & Rön är dock unik som en av ytterst få tidningar helt utan reklam. Vår verksamhet har i stället sedan länge byggt på att våra läsare betalar för innehållet.

Att vi tar betalt säkerställer att vi kan fortsätta producera oberoende journalistik som sparar tid och pengar åt dig. Vi varnar för oseriösa aktörer och guidar kring de rättigheter du har som konsument.

Alla våra tester utförs i professionella och ackrediterade laboratorier. De produkter som testas köper vi själva i butiken. Företag kan inte betala för att få sina produkter testade hos oss. Våra tester hjälper dig helt enkelt att se bortom reklamkampanjerna för att kunna göra riktigt bra köp.

Den här förändringen innebär också att vi framöver kommer att publicera mer av vårt innehåll – och betydligt snabbare – på sajten. Det innebär att ni som redan prenumererar får mer för era pengar.

Ni läsare är otroligt viktiga i vårt utvecklingsarbete. Fortsätt därför gärna att höra av er till oss på redaktionen med synpunkter!

Att prenumerera på Råd & Rön digitalt kostar 55 kronor per månad och du kan när du vill säga upp din prenumeration. För den summan får du tillgång till:

  • Över 100 oberoende tester
  • Nya tester varje månad
  • Alla artiklar, guider och varningslistor
  • Råd & Röns nyhetsbrev varje vecka
  • Tillgång till e-tidningen Råd & Rön

 Välkommen som prenumerant du också!