Hoppa till innehållet

Råd&Rön använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Sous vide-maskiner – bäst i test

Råd & Rön har testat 10 sous vide-maskiner, 5 med vattenbad och 5 som fästs i en vanlig kastrull eller annan behållare. När det gäller tillagning av kött får alla maskinerna högt betyg. För lax och grönsaker är resultaten mer varierande. 

I korthet

  • Bästa modell med vattenbad är OBH Nordica 7948 Precision.
  • Av modellerna med cirkulator får Anova Wifi Precision Cooker högst betyg.

Utforska och jämför alla testade produkter

Publicerad

Många av våra tester uppdateras löpande och vår målsättning är att enbart redovisa produkter som finns kvar i handeln (hör gärna av dig om du hittar exempel på motsatsen). Alla modeller i en tabell är, oavsett testdatum, prövade med exakt samma testprogram och alltså helt jämförbara. Läs mer om våra tester här