Hoppa till innehållet

Råd&Rön använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Sous vide-maskiner – bäst i test

Råd & Rön har testat 14 sous vide-maskiner, 3 med vattenbad och 11 som kan användas med en vanlig kastrull. När det gäller tillagning av kött får alla maskinerna högt betyg. För lax och grönsaker är resultaten mer varierande. Hos en sous vide i testet hittar vi dessutom en elsäkerhetsrisk.

Om testet

Vi har testat...

  • Att laga kött, fisk och grönsaker och bedömt deras smak, färg och konsistens.
  • Hur mycket energi sous vide-maskinen använder för att laga olika rätter.
  • Hur mycket den väsnas under matlagningen.
  • Hur enkel eller svår den är att använda.
  • Hur enkla den är rengöra.
  • ...och mycket mer!

Publicerad

Sous vide-maskiner som ingår i testet

Utdrag ur testet sous vide-maskiner