Mozzarella
Friskare smak, vackrare färg och mer karaktär – buffeln vinner stort över kon när vår panel provsmakar mozzarella.
Tack för ditt köp!
Testet är nu upplåst och tillgängligt för dig i 30 dagar. Vi har också skickat ett mejl med länken du behöver för att öppna testet igen (inom 30 dagar). Titta i skräppostkorgen om du inte hittar det.
Testet i korthet
- Vår smakpanel har bedömt smak och konsistens på 14 sorters mozzarella, sju gjorda av buffelmjölk och sju av komjölk.
- Buffelmozzarella är dyrare än komozzarella, men har också mer smak och karaktär och gillas mer av smakpanelen.
- Bäst i test är buffelmozzarellan Zeta Mozzarella di Bufala Campana och komozzarellan Matric (Benessere) Eko Mozzarella Bio.
- Komozzarellan från X-tra (Coop) utses till Bra köp.
Utforska och jämför alla testade produkter
Publicerad